office@farmaktiv.com.ua

Тел/факс: (044) 574-89-74, 574-89-75

Основним напрямом діяльності  ТОВ "Фармактив" є виготовлення та реалізація поживних середовищ (сухих) для санітарної та клінічної мікробіології. В даному розділі ви можете ознайомитись з нашою продукцією, уточнити характеристики та призначення середовищ.

 

S-S-агар

Виділення шигел та сальмонел

 

Агар Вільсона-Блера

Диференціація сульфітредукуючих клостридій

 

Агар Ендо

Виділення та диференціація ентeробактерій

 

Агар Кліглера

Для первинної ідентифікації ентеробактерій

 

Агар лужний

Виділення холерного вібріону

 

Агар Мюллера-Хінтона

Визначення чутливості до антибіотиків

 

Агар Чапека-Докса

Культивування грибів

 

АГВ

Визначення чутливості до антибіотиків

 

Ацетатний агар

Для диференціації ентеробактерій

 

Бактоагар Плоскірєва

Виділення шигел та сальмонел

 

Біфідіум середовище

Виділення та культивування біфідобактерій

 

Бульйон для декарбоксилації амінокислот

Диференціація мікроорганізмів за декарбоксилюванням амінокислот

 

Бульйон Мюллера-Кауфмана

Збагачення та накопичення сальмонел

 

Буфер натрієво-хлоридно пептонний 7,0

Виділення стафілококів

 

Вісмут-сульфіт агар

Виділення та диференціація сальмонел

 

Гісса

Аналіз ферментації цукрів та спиртів

 

Глюкозо-пептонне середовище

Накопичення ентеробактерій

 

Глюкозо-фосфатний бульйон (Кларка)

Диференціація ентеробактерій

 

Ентерокок агар

Для виділення та культивування ентерококів

 

Еритрит агар

Виділення і культивування бруцел

 

Ієрсиніозне середовище

Виділення ієрсиній

 

Корінебакагар

Виділення корінебактерій дифтерії

 

Лактобакагар

Виділення та культивування

 

Лактозо-пептонне середовище

Накопичення коліформних бактерій

 

Магнієве середовище

Накопичення сальмонел

 

Малонат агар

Для диференціації ентеробактерій

 

Основа агару Байєрд-Паркера

Виділення та кількісний підрахунок стафілококів

 

Пептон лужний

Накопичення лужного вібріону

 

Поживний агар

Культивування бактерій

 

Поживний бульйон

Культивування бактерій

 

Сабуро агар

Культивування грибів та дріжджів

 

Сабуро бульйон

Культивування грибів та дріжджів

 

Селенітовий бульйон (Лейфсона)

Накопичення сальмонел

 

Середовище Блікфельдта

Для культивування лактобактерій

 

Середовище Кесслера

Для виявлення кишкової палички

 

Середовище Кода

Диференціація ентеробактерій

 

Середовище Левіна

Для виділення та диференціації шигел

 

Середовище Левінштейна-Йєнсена

Виділення, культивування та аналіз чутливості мікобактерій

 

Середовище Олькеницького

Первина диференеціація ентеробактерій

 

Середовище Ресселя

Первина ідентифікація бактерій

 

Сольовий агар

Для виділення стафілококів

 

Сольовий бульйон

Накопичення стафілококів

 

Тіогліколеве середовище

Аналіз стерильності

 

Фенілаланін агар

Диференціація ентеробактерій

 

Фіолетово-червоний жовчний агар

Виявлення та підрахунок коліформних бактерій

 

Фіолетово-червоний жовчний бульйон

Накопичення коліформних бактерій

 

Цитратний агар Крістенсена

Диференціація ентеробактерій

 

Цитратний агар Сіммонса

Диференціація ентеробактерій

Головне меню

Пошук на сайті