office@farmaktiv.com.ua

Тел/факс: +38(044) 32-33-777
Моб: +38(068) 770-77-71; +38(093) 770-77-71

Середовище Гісса використовується для диференціації мікроорганізмів за здатністю ферментувати цукри та спирти. Індикатор середовища, бромкрезоловий пурпуровий, при ферментації вуглеводу (спирту) та виділенні кислоти змінює забарвлення з фіолетового на жовте, що свідчить про здатність бактерій зброджувати даний вуглевод (спирт). Середовище напіврідке, посів здійснюється методом "проколювання" мікробіологічною петлею. Пробірки інкубують при 37°С протягом 24 годин, після чого оцінюють зміню кольору.

До складу середовища входить лише один певний вуглевод або спирт. Наразі, ТОВ "Фармактив" виробляє 12 найменувань середовища Гісса з наступними складовими:

  • арабіноза

     

  • глюкоза

     

  • дульцит

     

  • інозит

     

  • ксилоза

     

  • лактоза

     

  • мальтоза

     

  • манніт

     

  • маноза

     

  • рамноза

     

  • сахароза

     

  • сорбіт

Головне меню

Пошук на сайті